Moj prehod iz poslovne ženske v mamo in dulo

Vse življenje sem si želela postati mama. Proces prehoda v materinstvo pa je v meni pretresel vse. Soočil me je s kopico nezavednih in zavednih sporočil v meni. Postavil pred dejstvo, da rabim vse, kar želim dati hčerkama naprej podariti sebi. Si dovoliti to vzeti in biti enotna v mislih, besedah in dejanjih.

Namesto obtoževanja situacij in ljudi, na katere nisem imela vpliva; sem začela opazovati, kaj mi okolica odseva in želi sporočiti v dani situaciji. Nov vpogled mi je korenito spremenil življenje in dal moč za postavljanje novih temeljev. Tistih, ki jih želim dati sebi in moji družini.

 

V globini iskanja sebe, sem začela odstirati tančice knjige mojega poslanstva. Spoznala sem, da je moje mesto ob ženski. V opori njej, ki gre skozi prehod poln strahov, predstav in vzorcev preteklosti.

 

Moje delo v vlogi dule dojemam kot kreacijo prostora, ki mami omogoča

  • izražanje strahov, pomislekov in vprašanj v empatičnem okolju,

  • raziskovanje informacij ter poznavanje možnosti, ki jih ima (npr. priprava porodnega načrta),

  • čutenje sebe in otroka (spoznavanje globine ženskega principa delovanja, sebe v novi vlogi in predajanju vrednot narave naslednjim generacijam),

  • razumevanju jezika ljubezni, moči dotika in odmika,

  • da v svoji ranljivosti spozna lastno moč, se ji preda ter rodi v novi podobi.
     

Moj cilj je, da vsaka mama v sebi začuti sebe, svoje telo in zaupa intuiciji. Ustvari dom, v katerem je postavljen prostor kreacije zanjo in njeno družino. Da mojo podporo, ki jo je čutila v procesu prehoda v materinstvo preda svoji družini.

Moja vizija je, da vnesem v življenje mam zavest o moči kroga žensk, ki se podpirajo, zaupajo in dovolijo biti točno to kar so. Brez sodb in z milino razumevanja, da ima vsaka svojo pot. Edinstveno in popolno z vsem kar nosi zraven.

Pridruži se mi na misiji kreiranja prostora, ki te podpira. Vzpostavimo okolje, v katerem se prenaša modrost babic, širi ljubezen mam in omogoča svoboda ustvarjanja naših otrok. Pridruži se mi na poti obujanja moči ženskega načina delovanja, učenja in predajanja znanj.